O konferenci ZAUH

Na letošnji 13. konferenci ZAUH bomo osrednjo pozornost namenili normativnim ter organizacijskim in tehnološko – tehničnim vprašanjem uporabe, zajema, upravljanja in hrambe digitalnih gradiv v poslovnih okoljih, podprtih z mobilnimi in »oblačnimi« informacijskimi tehnologijami.

V okviru konference nam bodo strokovnjaki iz gospodarstva in javne uprave predstavili odgovore na izzive, ki jih pred nas postavljajo novi predpisi s področja e-poslovanja in varstva podatkov, nove tehnologije obravnavanja e-dokumentov, digitalna prenova poslovnih in upravnih procesov, ter s tem povezane priložnosti za kakovostnejše, učinkovitejše, dostopnejše in varnejše e-storitve.

V neposrednem stiku s ponudniki se boste seznanili z najnovejšimi rešitvami in storitvami s področja e-poslovanja, s poudarkom na ustvarjanju, izmenjavi, zajemu, upravljanju in hrambi digitalnih gradiv. Ob tem boste imeli priložnost, da s številnimi kolegi in kolegicami izmenjate informacije in izkušnje ter dobre prakse, ki vam bodo v pomoč pri vaših projektih prehoda na e-poslovanje.

Konferenca ZAUH je vsako leto organizirana v sodelovanju z ARHIVOM REPUBLIKE SLOVENIJE.

Dogodek je BREZPLAČEN za vse končne uporabnike, ki niso ponudniki IKT storitev.
V kolikor želite preveriti ali je dogodek za vas brezplačen, prosim pišite na [email protected]
V kolikor ste ponudnik storitev, znaša investicija za 2 vstopnici s 50% popusta 997 EUR + DDV.POVABILO K ŠTUDIJU ARHIVISTIKE NA AMEU-ECM

Vse, ki razmišljate o študiju arhivistike vabimo, da si pogledate študijske programe AMEU ECM

  • dodiplomski študij Arhivistike (PRVA STOPNJA), diplomirani arhivist: TUKAJ
  • magistrski študij Arhivistike in dokumentologije (DRUGA STOPNJA): TUKAJ
  • doktorski študij Arhivskih znanosti (TRETJA STOPNJA): TUKAJ

Programi ALMA MATER EUROPAEA omogočajo usklajevanje študija z delom in družino ter ne povzročajo izgube časa in denarja za potovanja iz kraja bivanja na lokacije predavanj.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na  +386 41/ 673-785 ali pišete na [email protected].


 

 

18.5.2021
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana + Live Stream

Za udeležence je dogodek BREZPLAČEN!

Za udeležence je dogodek BREZPLAČEN!

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.